«

»

Trind Hand Repair with caring lotus – Θρεπτική Κρέμα Χεριών με εκχύλισμα λωτού

75_ml_hand_repair-v3

 

Αναδομεί το δέρμα, έχει αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Ενυδατώνει, απαλύνει και αναδομεί το δέρμα των χεριών σας. Επαναφέρει τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει πιθανούς ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Χαρακτηριστικά
Απορροφάται πολύ γρήγορα. Περιέχει Duo-liposomes, τα οποία  ενισχύουν τη παραγωγή Βιταμίνης F, η οποία  βοηθά στην αναδόμηση του δέρματος, καθώς και σύμπλεγμα βιταμινών A,C,E, το οποίο  εξουδετερώνει τις “ελεύθερες ρίζες” και εγγυάται ένα αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Περιέχει επίσης Ουρία σαν ενυδατικό  και  Εκχύλισμα λωτού  για χαλάρωση και απαλότητα με αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα λωτού είναι ένα από τα καλύτερα ενυδατικά για το ξηρό και κουρασμένο δέρμα. Βοηθά επίσης στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων, μειώνει τις λεπτές γραμμές και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.

Οδηγίες
Απλώστε μία μέτρια ποσότητα κρέμας, Trind Hand Repair με καλλυντικό εκχύλισμα λωτού, στα χέρια σας και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Παρατηρήστε ότι δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα.